Nieuw: International Encyclopedia of Political Science Online

International Encyclopedia of Political Science Online nu beschikbaar.

De International Encyclopedia of Political Science is een naslagwerk op het gebied van Politicologie, Internationale betrekkingen en Bestuurskunde. De encyclopedie bestaat uit 8 volumes en heeft een brede en internationale dekking. U kunt de encyclopedie doorzoeken op thema, met behulp van zoektermen en via een index. De bijdrages bevatten ook literatuurverwijzingen.

Beschikbaarheid

De encyclopedie is beschikbaar via de Catalogus (tabblad Find Databases). Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden kunnen met gebruik van hun ULCN inloggegevens dit bestand ook vanaf een computer buiten de bibliotheek raadplegen.

Ga direct naar de International Encyclopedia of Political Science .

Hulp nodig?

Voor meer informatie over deze database kunt u terecht bij Marjo Oldenhof, vakreferent Criminologie, Politicologie en Bestuurskunde. Op de website van de bibliotheek vindt u meer informatie over de Catalogus .

Laatst Gewijzigd: 16-05-2012